2015-04-07 16:01

Чи пам‘ятаєте ви свої дитячі іграшки?

В наш час батьки, і наша родина не виключення, купють дітлахам віком до 3 років яскраві, цікаві, розвиваючі іграшки. До того ж, ще й багато дарують родичі, друзі, куми. Чи не вважаєте ви, що діти наші трохи розбалувані?:) Ви пам‘ятаєте іграшки свого дитинства? Я пам‘ятаю гнома з гуми з білою бородою, ведмедика з жорстким хутром, мячі, дерев‘яні кубики, зміючка-конструктор і дитячий набір лікаря. Чомусь саме ці іграшки лишились в пам‘яті, хоча пам‘ятаю величезну корбку з дитяим скрабом) Ще були дві велики #ляльки , стояли на підвіконні обличчям на вулицю – не знаю навіщо)) Спочатку їм я зробила модні зачіски – обрізала чуба під корінь, із залишків наплела кос. Трохи пізніше ляльки були моделями для пошиття фартушків, вязання светрів і штанів)
А Які ваші дитячі іграшки були найулюбленішими? Може в когось збереглась якась ексклюзивна #іграшка з тих часів?:)
13

Коментарі 6

  • 2015-04-07 16:37
    Я дуже пам'ятаю велику залізну машину, на якій катала в селі кошенят. Тою машиною можна було когось вбити - ну звсім не дитяча іграшка)
  • 2015-04-07 18:06
    Дуже шкода, що не залишилося жодної із тих іграшок, котрі досить добре пам'ятаю ще із дитинства. Найулюбленішою була одна лялька, а крім неї було ще кілька великих (ними спочатку заборонялося гратися, а потім і вони пішли в рух), Коляску дитячу пам'ятаю, а ще песик такий сіренький із великими вухами, він був дуже старий....
  • 2015-04-07 19:03
    я пам'ятаю, що рік просив у батьків радянський автодром. Коли його придбали здавалось я був найщасливіший у світі. Звичайно наші діти розбалуванні, коли їм купляють ляльку та авто по пару раз на місяць, у мій час кукли передавалися від матері до дитини, а залізні моделі машин були на вагу золота. Та зараз набагато краще вибір, були б гроші.
  • 2015-04-07 22:02
    У моєї мами є три ляльки з її дитинства. Дуже гарні. А ще є лялька-наречена, якої колись прикрашали весільну машину :) Мої іграшки збереглися майже всі, проминуло ще не так багато часу :)
  • 2015-04-08 19:56
    Так, десь в мене є іграшки тих часів, конструктор лежить десь у шафці, а пару м'якеньких іграшок я навіть у цьому блозі засвітив, на своїй сторінці, ви здається їх бачили.) Там тигреня та пінгвінчик з часів мого дитинства.)) :)
  • 2015-04-09 09:39
    Вибір іграшок у наш час дуууже великий. Як і ціна на них. Проте не про гроші. Сортери чудово допомагають розвивати дрібну моторику, і сину взагалі подобається вкладати предмети в дірочки. Ще поки не дуже тямить що саме і куди, але як вдається таки запхнути детальку у потрібну дірку-радості немає меж!) Тракторів, кранів та машинок безліч. Є також мотоцикл, що розбирається за допомогою викрутки та ключа з набору - класна річ, доречі. Як навчусь додавати сюди фотки - покажу. А моїми колишніми іграшками гралась сестра, а тепер моя племінниця. Там є здоровенний ведмідь, який реве так, що чути на півхати) І у нього рожевий бант на шиї -досі зберігся майжебездоганно) Теж покажу, як буде фото.

Наступний запис

2015-04-06 15:18

Готуй сані влітку або літня консервація.

8
10

© 2010 - 2024. Всі права захищено.