2015-04-09 16:19
Яке значення #спорт має у Вашому житті?
Вийшло так, що мої #батьки – спортсмени, хоч і не професіонали. Але колись маму запрошували у юнацьку збірну УРСР) В нашому містечку була #секція з баскетболу, в ній і розпочалося моє спортивне життя. Постійні #тренування , збори, потім 90-ті і невеличка перерва. Потім вже в універі грала за збірну, а вже коли й універ закінчила – то й на роботі теж подалася у спорт) Хоча вже не #баскетбол , а волейбол. Хто має відношення до спорту, той знає, що команда – то є друга родина. Зараз якщо є можливість, намагаюся відвідувати тренажерний зал, #басейн , баскетбол, #сквош , а іноді вболіваю за друзів. Але дуже рідко це буває.. Мрію, щоб мій хлопчик зацікавився баскетболом)
Чи є серед нас прихильники командних видів спорту?
На якому місці стоїть спорт у вашому житті?
P.S. Вибачте за фото без обличь, не знаю, чи дозволили б мої дівчата постити тут фото з ними:)
7

Коментарі 6

  • 2015-04-09 17:33
    Далі участі у шкільних командах з баскетболу і волейболу у мене не пішло, хоча волейбол мені дуже подобався. Та й підготовка у школі була фактично нікудишня, хай пробачить мене наш фізрук :) Крім цього брала участь у змаганнях із настільного тенісу. А після школи навіть і не задумувалася про такі речі та й не вболіваю ні за кого зараз..... :(
  • 2015-04-10 19:21
    Коли я навчалася в ліцеї, то захоплювалася футболом. З кожного класу обов'язково формувалися 2 збірні - хлопців та дівчат, а потім проводилися змагання. Так само і з баскетболом. Вийшло так, що охочих грати у футбол у нас було дуже багато, тому ретельно тренувалися і наша команді посідала декілька років підряд 1 місце. А потім в класі красувався кубок. От лише хлопці у нас порівняно з іншими класами грали не дуже, тому кубок отримували лише дівчата :) 
    Зараз в університеті у нас немає жіночих збірних, тому займаюсь атлетичною гімнастикою та намагаюсь відвідувати спортзал, хоча й виходить це робити не завжди регулярно(
  • 2015-04-10 19:29
    Дозвольте відрекомендуватися: не одноразовий призер та переможець першості області (двічі України) з футболу, як в якості гравця, так потім і тренера))) Для мене спорт – подолання, яке створило мою особистість.
    • 2015-04-10 20:57
      Вітаю, я перша за автографом:) Перша думка - у Вас коліна здорові?))
      • 2015-04-10 22:57
        Дякую, ще здорові)))
  • 2015-04-10 19:50
    А я теж спотсменка, ой як я вмію бігати, то за хлопцями, то від собак))) 
    Ну а якщо чесно, то люблю волейбол і грала ще нещодавно зі своїми учнями, але не професійно, а так кожний за своїми правилами. Я вважаю, що такі види спорту реально згруповують і допомагають стати впевненішими. А зараз граємо м'ячиком на дитячих майданчиках, і більше вам скажу кожен тиждень у нас він новий, бо чогось вони він нас втікають.

Наступний запис

2015-04-07 16:01

Чи пам‘ятаєте ви свої дитячі іграшки?

13
6

© 2010 - 2024. Всі права захищено.