2015-02-15 20:32
#Подорож . Вересень 2014р
Я побачила у відповідях до моїх записів з фотографіями деякі коментарі, які підтверджують, що не всі хто хотів би подорожувати можуть влаштувати собі невелику подорож до столиці України, тому я продовжу знайомити вас з фотографіями #міста Києва, щоб усі могли подивитися на це #місто хоча б на #фото . Цього разу я хочу показати вам #фрагменти вулиць зі звичайними цивільними будівлями, магазинами, торговими центрами, банками а також кілька нових багатоповерхових сучасних будинків, які можуть здатися Вам цікавими.
7

Коментарі 5

  • 2015-02-16 14:53
    Ота височезна будівля зі скляними фасадами зветься "Парус", у чоловіка там офіс. Не дивлячись на престижність будівлі - постійна проблема з паркінгом. Бо вулиця біля центрального входу дуже вузька і завжди заставлена автівками. Паркується хто де зможе, навіть у подвірях. А підземний паркіг наполовину пустий, бо космічна ціна за годину)
    • 2015-02-18 13:56
      Так, земля дуже дорога в Києві, а тому й такі нечувані ціни на паркінг. Ось і доводиться машину кидати і на тротуарах, і у дворах, ризикуючи тим, що її зіпсують жителі цих дворів, яким чужі машини набридли вже як гіркі редьки. Хоча я вважаю, що для працівників офісу, які весь час в цій будівлі знаходяться на роботі, необхідно зробити великі знижки на підземну парковку.
  • 2015-02-16 22:57
    Проходив я повз той "Парус", дійсно там машин неміряно. А ціна за підземну парковку вірогідно зазначена відповідно до статусу споруди. Престижна та дорога в експлуатації. Електроенергія, водопостачання та інші комунальні послуги мабуть влітають у копієчку.))  
    Взагалі, такий контраст на фото. Величезний офісний центр та маленькі житлові будиночки. Ото Ви піймали кадр.) Молодець) =)
    • 2015-02-18 14:10
      Дякую. Мені теж відразу ж кинувся у очі контраст між величиною офісної будівлі та житловими будинками. Дуже хочеться назвати цей офісний центр Кінг Конг, через його величину в порівнянні з навколишньою забудовою. Насправді зрозуміло звичайно, що вартість ділянки землі в центрі Києва така велика, що забудовникам зможе окупитися будівництво тільки ось такого величезного багатоповерхового офісного хмарочоса.
      • 2015-02-19 18:53
        Посмотрите на моей странице вид с "Паруса" и "Спортивная" (рядом построенная высотка. Как-то при строительстве комплекса "Спортивная" выпало стекла из окна (только застеклили). Стекло с огромной скоростью упало на машину и пробило крышу над сидением возле водителя. Водитель был зелёного цвета т.к. он минут десять как высадил сына с этого места.

Наступний запис

2015-02-14 00:34

Сьогодні #ДеньСвятогоВалентина

4
5

© 2010 - 2024. Всі права захищено.