2015-03-23 10:11
Нарешті #весна й тепло, а разом з цим, думаю, багато хто відчуває #слабкість, втому, коли немає бажання ні працювати, ні займатись хатньою роботою. (Я – саме з таких людей))). Ми звикли говорити, що після зими організму не вистачає вітамінів – і це правда. Та, навіть, приймаючи вітаміни я досить довго не могла позбутись втоми.
Нещодавно мені порадили один #засіб і результатом хочу поділитись з вами. Так би мовити – перевірено на собі).
Отож:
«Настоянка Женьшеню» (є у будь-якій аптеці й за прийнятною ціною), 15 – 20 крапель розвести водою і приймати 2 рази на день перед сніданком та обідом. Достатньо 5 днів. Да, зверніть увагу, на ніч настоянку не приймайте (інакше можна попрощатися зі сном на всю ніч).
#Результат я відчула в перший же день. Сподіваюсь, що моя порада буде корисною тим, кому це необхідно.
3

Коментарі 5

  • 2015-03-23 14:18
    саме те, чого зараз не вистачає))
  • 2015-03-23 15:51
    О дякую за пораду, те що треба.. Окрім весняного авітамінозу й втомленості, накладеється ще втома після 12-годинного спринту за малюком)) Якщо результат відразу - то це прямо панацея якась) сьогодні куплю. А може Ви чули про Гінкго Білоба? така БАД для мозоку? Я вже чотири дні приймаю - просвітлення поки не настало)))
  • 2015-03-23 17:20
    Якщо ви особисто пробували цю настоянку, і відчули полегшення, це добре. А я звикла користуватися тим, що поряд росте. З осені нарізала прутики з листочками малини, смородини, сливи, вишні, яблуні, чорноплідної горобини, м'яти, взимку заварювала чай, додаючи туди шматочки заморожених дрібно порізаних восени своїх же яблук, груш, персиків, слив, яблук та ягід. Смачно - не передати. Ароматно і корисно. Рекомендую наше, своє, рідне!
  • 2015-03-28 15:16
    Спасибі за пораду. Да весняний авітаміноз і втомленність відчувається все більш. Женьшень - це добре, тільки треба мати увагу, що женьшень підіймає тиск , людини яка має високий тиск, треба дуже осторожно пити цей напій. Можна випити розчинний напій "Цикорій" він теж підіймає настрій і добре впливає на печінку.)))
  • 2015-04-02 12:29
    То це якийсь енергетик, типу рево чи ред була, але зроблений з натуральних продуктів, я так зрозумів.) Цікаво, хоча в мене от депрессія майже сама пройшла...) Залишилось трохи відлуння, але вже не так-то сильно вона впливає на мене.) 
     
    Взагалі, саме то - настоянка боярина)) Бахнув пузирьок, та бадьорий) =)

© 2010 - 2024. Всі права захищено.