Кулінарні рецепти

Група, учасників: 42
2015-08-14 23:16

Канапе на шпажках

Коли накриваєш стіл, не обов’язково святковий, а й повсякденний, хочеться, щоб страви виглядали привабливо й були смачними. Для розв’язання такої задачі стануть в нагоді #канапеНаШпажках . Такий варіант #закуски неодмінно виручить, коли гості вже на порозі. Мої канапе надзвичайно прості, для їх приготування знадобляться огірки, ковбаса, маслини, сир. Всі інгредієнти можна нанизувати на шпажки в хаотичному порядку. Мої #канапе кріпляться на яблуко, але це може бути будь-що, що знайдеться під рукою, наприклад, апельсин. Погодьтесь, що звичайний сир та ковбаса вже не справляють великого враження на гостей. А от гарні канапе так і просяться потрапити до рота:) А ви готуєте канапе? Які саме?
27

Коментарі 4

  • 2015-08-15 00:44
    Смішні канапушки) Вдома такого ніколи не робила, але на роботі вони завжди виручали)
  • 2015-08-15 02:44
    Ідея начепити їх на щось кругле - то шикарно! ) Канапе у нас не робить ніхто, один раз в житті на роботі начальниця робила - із сирокопченої ковбаси, сиру та огірочків. То було дуже смачно, і я деякий час їх робила теж. А от забула же ж.... Дякую за нагадування - а то шпажки в мене використовуються лише для "заманух" синові - то в персики, то в сосиску, то в яблучка поштрикаю їх, і тоді він 90% поїсть те, що так би не став їсти )))
  • 2015-08-15 10:04
    Ага, цікаві канапушки. Завжди забуваю за них, коли треба швиденько приготувати щось для раптово з'явившихся гостей. Починаю ліпити сов'єтьські бутерброди з ковбасою, або щось подібне. Треба взяти собі на замітку. А то мої подруги іноді з'являються раптово, а тепер я їх здивую. Буду неординарною. На свята, коли чекаю гостей я їх звичайно іноді готувала, треба робити частіше.
  • 2015-08-19 13:25
    Оскільки ковбасу та маслини я не люблю, то в свій час, готувавши канапе, заміняла їх ананасами та ківі. Готувала за допомогою трохи других інградієнтів. Скибочки ананаса я занурювала в растопленний шоколад, ківі і сир нарізала кружальцями і нанизувала на шпажки почергово - інградієнти в шоколаді і без. До столу подавала коли шоколад трохи застигав в холодильнику. Виходило дуже смачно і досить оригінально.

© 2010 - 2024. Всі права захищено.