Кулінарні рецепти

Група, учасників: 42
2015-08-01 22:19

Ох, ці солодощі!

Зараз така спека, що взагалі нічого не хочеться готувати і їсти. Точніше їсти хочеться щось охолоджене, щось не важке і смачне. У цьому пості пропоную ділитися ідеями таких страв. Сьогодні вечеряти сіли пізно, буквально годину тому. Знаю, що морозиво на ніч шкідливо, але все ж... Пропоную Вам варіант подачі саме його! Холодне, солодке, вгамовує голод і саме саме вершкове!
Купую зараз кілограмове і відразу ж розкладаю по чашках за допомогою ножа, тобто ріжу на частини. Зверху посипаю шоколадом. Хто любить можна застосувати різні добавки: джем, варення, кокосову стружку, лікер, фрукти, горіхи і т.д.
Тепер черга за Вами, дорогі опівнічники!
10

Коментарі 10

  • 2015-08-01 23:40
    А я не дуже люблю морозиво і їм його дуже рідко, може раз чи два рази в рік...
  • 2015-08-02 13:45
    Скільки у вас там прихильників морозива)) А які малюсінькі шоколадочки милі)
  • 2015-08-03 08:57
    А я люблю морозиво. Хоча останнім часом доводиться обмежувати його вживання. І ніяке морозиво, з'їдене на вулиці, чи у кафе, не можна зрівняти з розкладеним вдома розетки, з шеколадною глазур'ю, горішками, та іншими смакотами. Хочу купити мороженицю. Хтось може порекомендувати які з них кращі? І смачне виходить морозиво чи ні?
    • 2015-08-03 10:45
      Смак морозива буде залежати від інгридієнтів, які ви покладете в мороженицу. Цей апарат тільки полегшує процес приготування. Теж мрію його купити, бо, як почитаєш склад морозива на етикетці, то не те що дітям, самій їсти страшно.
  • 2015-08-03 12:16
    Ммммм! ) Живописуєте так, що так хочеться бігти в магаз прямо зараз, не чекаючи півночі! )))  
    А я завше хворіла ангінами від того морозива. Зараз трошки краще, але купую лише 15% жирності. Бо менше - вже лід відчуваю, згубний для мого горла.  
    А я все ніяк не наважусь зробити елементарне домашнє морозиво із жирної сметани (можна й домашньої), цукру/меду та фруктів. Це все перетирається, заливається в спеціальні форми (такі собі ескімо, перевернуті до гори дригом, а ці ємності закриваються кришко-паличками, і коли замерзає - виймаєш перевертаєш по-людськи і виходить справжнісіньке ескімо. Може, я б ще трохи масла вершкового додала б, аби сік із фруктів урівноважити жирністю. ) Еххх. Може, й дочекаюсь розпродажу, куплю ті форми та буде в нас морозиво??? ))) Надихнули!! )
    • 2015-08-03 22:12
      До гори дригом :-) Саме так і готується справжнє морозиво :-) Де можна придбати ці кришко-палички? Де шукати акцію? Я таких не бачила ще. Чи може бачила, просто не зрозуміла, що то форми для морозива, а може просто ціна була кусача.
      • 2015-08-03 22:19
        Ох, у нас є магазин ЛОТОС, запорізький. Там були. Я вам у чат скину посилання на відео - інтернет-знайома готує так його та там побачите їх. )
  • 2015-08-05 10:38
    Я замість шоколаду додаю фрукти. Їх треба покласти порізані на дно чашки, а потім зверху вже морозиво. Це не лише менш калорійно, не треба переживати, що шоколад нашкодить фігурі, а й не менш смачно. Та й зараз літо, фруктів вдосталь, причому вони зовсім недорогі, треба користуватися моментом.
    • 2015-08-05 21:29
      Мені теж подобаються фрукти, особливо з морозивом :-) Але нажаль вони калорійні, як себе не заспокоювати, всеодно вони шкодять фігурі зайвики кілограмами :-) Можна обирати фруктове, але воно зовсім не схоже на морозиво, то скоріше просто холодний сік :-)
  • 2015-08-17 13:47
    Цікава та дуже корисна ідея! Таким чином задоволення можна розтягувати не один день :-) Купуючи звичайний пломбір, можна приготувати справжнє смузі! І обійдеться недорого і екпериментувати ніхто не забороняв, замінюючи шоколад, наприклад, на різноманітні фрукти.

© 2010 - 2024. Всі права захищено.