Кулінарні рецепти

Група, учасників: 42
2015-05-20 21:55

Як приготувати домашню піцу?

Вирішив нарешті приготувати піцу сам. Дружина тільки з тістом допомогла. Погодьтеся, це просто дрібниці? А ось начинку робив сам. Для найсмачнішої в світі піци я взяв:
- ковбасу,
- цибулю,
- яйце,
- сир,
- спеції,
- зелену цибулю,
- кетчуп.
Всі необхідні продукти подрібнив.
Творчо виклав все це на розкачане тісто в наступному порядку: кетчуп, цибуля, яйце, сир, зелена цибуля, спеції. Поставив в розігріту духовку до 200 градусів на 15 хвилин.
Мені подобається піца тонка, не люблю, коли вона схожа на пиріг. Добре було б додати оливки, гриби і замість ковбаси курку.
Взагалі в піцу можна покласти все!
Фото якось змішалися, хотів показати поетапність викладання начинки.
9

Коментарі 3

  • 2015-05-21 12:05
    Ох, і чоловіки! :) Дружина допомогла лише тісто зробити? Та це ж майже половина справи.  
    Я ще додаю майонез. Беру м'який пакет, роблю дуже маленьку дірочку і тоненькой сіточкою покриваю всю піцу, а зверху вже тертий сир. 
    Ніколи не використовувала зелену цибулю, а лише зрілу ріпчату, трохи підсмажену. Як видно на фото, зелена цибуля підсохла, а якби піца трохи довше готувалась, то могла б і зовсім згоріти. Тому раджу добре ховати зелену цибулю під начинку, або посипати нею піцу під кінець готування. До речі для краси я також додаю під кінець петрушку - виходить дуже гарненько і смачно.
  • 2015-05-21 13:00
    І де ви, кажете, живете? Куди в гості йти?))
  • 2015-05-21 22:36
    Якось одного разу мене запросили в піцерію, і я замовила Кальцоне, я і уявлення не мала що воно таке, назва просто сподобалась. Ну от і принесли мені закриту піцу, тобто зверху також тісто, яка ж вона була смачна))) Оригінал відтворити в мене не вийшло але часто готую щось схоже вдома, чим вона мені подобаться, а тим, що дуже соковита, м'яка і не схожа на всі варіанти. А з начинки шаную курка+ананас або класичну - ковбаса, помідор, цибуля. Відносно майонезу і кетчупу, то я роблю соус і ним змащую саме тісто, а потім вже викладаю цибулю, ковбасу, помідори і сир, все досить просто і смачно.

Наступний запис

2015-05-20 19:13

Корисна кіноа

5
2

© 2010 - 2024. Всі права захищено.