2015-01-25 12:53
Як #сентиментальна та чутлива людина, я періодично згадую #дитинство . Іноді випливають такі моменти того часу, що я не розумію, чому саме це запам'яталось?
І от, що я сьогодні згадав. В дитинстві кожен день був такий тягучий, такий в'язкий, що було відчуття, нібито то не день, а тиждень проходить. Вистачало #часу на все, що треба. Та й турбот не було взагалі)
А зараз часу ні на що не вистачає. Чи то стало більше справ, чи то #Земля стала обертатися швидше? :)
6

Коментарі 4

  • 2015-01-25 14:51
    Мені за 30, а інколи згадується дитсадок) Його ігровий маданчик, тиха година, виховательки. Якось мав приїхати фотограф, всі причепурилися, а я пролила компот на плаття. Дуже плакала, було сумно, що змарнувала сукню і на фото буду замурзана) Досі згадую. Так, час дуже цікава річ.. В людей похилого віку часто можна почути, що з роками життя спливаю скоріше. І я погождуюсь. І справ стало більше, і темп життя інакший. Коли справ менше, наприклад, у відпустці, то начебто трохи більше часу маєш)
  • 2015-01-26 13:01
    Мені - 32, а здається, що 18! Справді, спогади про дитинство - найсвітліші. Особливо, коли згадую кітні канікули у селі та бабусю, яка частувала нас з сестрою різними смаколиками. Також спливают в пам'яты юні роки, дискотеки і кавалєрку в тому ж селі. Так все було просто і весело. А що тепер? Час біжить в постійних турботах-клопотах. Дивлюся на доцю і її бажання подовше посидіти біля телевізора чи комп'ютера і думаю: а що ж вона згадає за 20 років??? Боже, допоможи, щоб не війну!!!
  • 2015-01-26 13:27
    Дитинство - безтурботний проміжок людського життя! В цей час дійсно задється, що дні такі довгі. Часу поїсти, погратись, погуляти та поспати завжди вистачає. А що ще треба дитині? :) Серьйозних справ в неї немає. От коли починається школа, тоді вже є певні обов'язки, справи. Треба вчитись, робити певну роботу. Ну а про подальші часи що й казати.)
  • 2015-02-07 13:09
    Це легко пояснити з точки зору психології. Дитина має маленький життєвий досвід і для неї всі події нові, кожен день наповнений купою таких подій, які вона відкриває для себе вперше. Тому складається враження: скільки ж всього цікавого і нового я встиг за день! А будучи дорослим майже все робиш автоматично, навіть не замислюючись, тому не фіксуєшь дії у свідомості.

© 2010 - 2024. Всі права захищено.