Відпочинок

Група, учасників: 29
2015-06-26 15:33

Відпочинок у аквапарку

Нарешті і ми відвідали #аквапарк у #DreamTown , що на Оболоні в Києві.
Враження особисто моє на тверду троєчку у порівнянні з аквапарком у Броварах в Терміналі. Але це мої враження, бо я доросла людина. Дітям в Dream Town – просто неземна насолода.
По-перше, дуже багато декорацій на тематику Юрського періоду – #динозаври , #мамонти , усілякі щури, гадюки і інша живність велетенських розмірів. У акваріумах сидять яскраві #рептилії , багато екзотичних риб, є навіть живий невеличкий #алігатор .
По-друге – дуже просторна територія, просто гігантська площа. Багато басейнів, #джакузі , фонтанчиків. Малюку трохи більше 2 років, то ж з горок він ще не спускався, замалий. Дітлахам є де розгулятися. Є батути, штучний вінд-серфінг, інші атракціони. Інколи пробігають аніматори.
Тепер погляд зі сторони дорослої частини відвідувачів) Горки тут не страшні і не азартні. Я навіть жодного разу не ойкнула. Хоча в Броварах верещала досить активно) Горок багато, з різними викрутасами, але вражень не справили.
Підлога доволі слизька. Навіть у гумовому взутті треба ходити обережно. На території багатеньно барів і кафе, але працюють далеко не всі чомусь. Ми знайшли затишне кафе у самому торці, там і тандир, і піцерія, і кава смачна. Сподобалось, що там комфортно, зручні лежаки, стільці, завжди можна розлягтися. Десь в недрах є сауни,але ми туда вже не встигли.
Побули ми там біля трьох годин. Хоча могли б і ще довше.
То був мій день нарождення, тож мені вхід був безкоштовний, а чоловіку з сином дістався сімейний абонемент за 200 грн на двох. Тобто 200 грн на нас трьох:)
Мій висновок: для дітей, для дитячих свят – чудово. Для дорослих – просто відпочити у теплому місті, трохи поплавати. За ємоціями і адреналіном – у Бровари в Термінал :)
6

Коментарі 10

  • 2015-06-26 16:00
    Як цікаво) Ніколи не була в подібному місці. А людей ніби не дуже багато?
  • 2015-06-26 16:12
    Оооо, это замечательное место! До его постройки (4-5 лет тому) Терминал был вне конкуренции. Но туда особо не наездишься, да и простоват он. А вот в Дримтауне конечно ярко все сделали, молодцы. Не знаю как, но мой старший сын умудрился на горках Дримтауна плавки прорвать(( В будние дни цены ниже, чем в выходные.
  • 2015-06-26 17:31
    Згодна з тим, що цей аквапарк підходить більше для дітей, аніж для дорослих, котрі прагнуть отримати драйвові емоції. Певно, маркетологи розраховували на таку цільову аудиторію, як сім'ї та діти до 14-ти років, або на нелюбителів адреналіну=)
  • 2015-06-29 14:21
    Одне з найулюбленіших місць відпочинку нашої сім'ї , а особливо наших дітей. Раніше дуже часто тут бували, тому що безпечно і цікаво. Діти завжди в захваті від цього місця, і постійно просяться сходити туди на вихідних. Але це буде вже восени.
  • 2015-07-01 20:34
    Дорогі учасники обговорення! покладаємся на Ваші рекомендації і гайнем цієї п"ятниці у аквапарк з діточками! Чи в п"ятницю ціни такі ж високі як на вихідних? Водичка там достатньо тепла? 
    Багато чула рекомендацій їхати саме у Бровари - але мені треба щоб діткам якнайбільше сподобалось.!!!
  • 2015-07-03 12:31
    Ух ты никогда там небыл обязательно отведаю это место с семьей, На картинках отлично выглядит
  • 2015-07-04 11:34
    Як гарно! Моїй середній дитині дуже подобаються динозаври. У нас все з динозаврами. Уявляю її радість якщо повести її в таке місце. Дуже дякую за підказку. Хоч ми живемо за Києвом, але заради таких ємоцій варто приїхати.
  • 2015-07-05 14:44
    Нам дуже сподобалось в аквапарку Дрім Тауна, особливо дітям, вони наче в сказці побували. Так що, хто ще не був, то обов'язково відвідайте, не пожалієте. Хоча не скажу що цей аквапарк гірший ніж в Броварах, мені навіть більше сподобавсь.
  • 2015-07-24 14:12
    Я дитину до аквапарку не водила( Чомусь думала, що для таких розваг маленька. Їй 2,6 роки. Прочиташви Ваш відгук зявилося величезне бажання сходити в аквапарк зі своєю дитиною. Вона в меня дуже любить плюхкатися в воді і думаю буде в захваті від такого дозвілля.

Наступний запис

2015-06-26 11:16

Озеро Райдужне

21
20

© 2010 - 2024. Всі права захищено.