Відпочинок

Група, учасників: 29
2015-07-31 21:31

Дивні страви в італійському ресторані

В цьому році свій #відпочинок ми провели на адріатичному узбережжі Італії, переїжджаючи з одного курортного містечка в інше. Почали з #Ріміні , потім відпочили в #Джовінаццо , а на останнє - ще побували в Фаенці. #Спека в липні була ще та. #Ресторани , в цій місцевості, зазвичай, розташовують століки на відкритому повітрі в тіні навісів або тентів. Перед очима відкриваються #чудовівиди : якщо б я була художником, то обов'язково би їх намалювала, а так - лише сфотографувала.
Сфотографувала я також дивовижні страви, що нам подавали. Но одному з них ви бачите якійсь незвичайний ні то #овоч , ні то фрукт, схожий на #кабачок : виявилося, що це був #огурець , солодкий на #смак . Вперше коштувала друге #блюдо, яке, мабуть, не стільки апетитно виглядає, але дуже смачне і дієтичне. Спробую вдома приготувати такі крученики з телятини, сподіваюся, що впораюсь.
8

Коментарі 4

  • 2015-08-01 10:50
    Ооо, как я люблю пробовать всякие новшества. Меня как-то удивила такая простая подача блюд.
  • 2015-08-01 11:49
    Зрозуміло, що виглядає все занадто примитивно: адже в цьому ресторані був шведський стіл і можна було скільки завгодно раз ходити за добавкою або іншою стравою. Але, залишати на тарілці недоєдки, вважається в Європі дуже поганим тоном. Бери стільки, скільки бажаешь і можешь з'істи. Якщо не впевнений, що страва тобі сподобається, то візьми трошки, продегустуй і, вже потім, накладай повну тарілку.
    • 2015-08-01 20:52
      Ага, шведский стол. Теперь понятно. Т.к. в ресторане так обычно не подают.
  • 2015-08-04 07:36
    Італія надзвичайна в цю пору року...) адріатика не дарма вважається одним із найромантичніших місць на планеті...а щодо страв, навіть не знаю..як на мене, нічого дивовижного, надзвичайного) хоча і смачнюще, як я гадаю;)

© 2010 - 2024. Всі права захищено.